За хотела - луксозни вили Кабакум, Златни Пясъци

Предлагаме ви 16 луксозни вили с изключителен дизайн, разположени на първа линия на един от най-известните плажове "Кабакум". Вилите имат панорамна и красива гледка към морето както от първия, така и от втория етаж. Капацитетът им е до трима възрастни или двама възрастни с две деца. 12 вили - на първия етаж има оборудвана кухня, баня / тоалетна, разтегателен диван, телевизор и маса за хранене. На втория етаж има спалня, гардероб, два стола. В 4 вили първия етаж е хол без отделен кухненски бокс. Всяка от вилите разполага и с външен душ, голяма обща тераса за слънчеви бани с кът за сядане и барбекю. На територията на комплекса има безплатен достъп до Интернет, охранителна система, паркинг. Плажът пред вилите е свободна зона.

Vorführungen

Unterkunft

Предлагаме ви 16 луксозни вили с изключителен дизайн, разположени на първа линия на един от най-известните плажове "Кабакум". Вилите имат панорамна и красива гледка към морето както от първия, така и от втория етаж. Капацитетът им е до трима възрастни или двама възрастни с две деца. 12 вили - на първия етаж има оборудвана кухня, баня / тоалетна, разтегателен диван, телевизор и маса за хранене. На втория етаж има спалня, гардероб, два стола. В 4 вили първия етаж е хол без отделен кухненски бокс. Всяка от вилите разполага и с външен душ, голяма обща тераса за слънчеви бани с кът за сядане и барбекю. На територията на комплекса има безплатен достъп до Интернет, охранителна система, паркинг. Плажът пред вилите е свободна зона.

Check-in 14:00
Check-out 12:00
Buchungsstornierung

7 дни преди датата за настаняване

Allgemeine Geschäftsbedingungen

Правила за анулиране:

Политиките за анулиране и предплащане варират в зависимост от вида и цената на мястото за настаняване. Моля, проверете какви условия могат да се прилагат за всяка опция, когато правите своя избор.